Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Waylon brengt meest persoonlijke werk naar Hedon

Na de twee succesalbums en het veelgeprezen project met Ilse DeLange, The Common Linnets, komt Waylon donderdag 13 november naar Hedon met de Heaven After Midnight tour. De show staat in het teken van zijn gelijknamige derde album, zijn meest persoonlijke album tot nu toe. Tickets zijn nog verkrijgbaar via  www.hedon-zwolle.nl.

Het eerste stapje in de country wereld zette Waylon met zijn samenwerking met Ilse de Lange als The Common Linnits tijdens het songfestival. Een stijl die veel dichterbij hem ligt dan de soulstempel die hij kreeg opgedrukt sinds zijn eerste performance bij de televisietalentenshow. Voor zijn nieuwe materiaal besloot Waylon naar Nashville te gaan, waarbij hij binnen tien dagen een hele nieuwe plaat geschreven had. Het roer ging om. Hij veranderde van management en van platenmaatschappij. Waylon vind het heerlijk: “ik ben nu zelf verantwoordelijk voor alles wat ik doe. Daarom heb ik me bij mijn nieuwe album ook met alles bezig gehouden, van de eerste noot tot de eindmix. Heaven After Midnight is daarom, voor het eerst, helemaal mijn eigen plaat. Met muziek die rechtstreeks uit mijn hart komt, zonder storende invloeden van buitenaf.”

—————————————————————————————————————-
WAYLON

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : donderdag 13 november 2014
Open                           : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : €21,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Hedon website

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button