Voorpagina

Wat is er komend weekend te doen? Bekijk het hier!

City Swim Zwolle

Stichting City Swim Zwolle organiseert zaterdag 25 augustus de vijfde editie van de City Swim. Er wordt een parcours van 2,7 kilometer gezwommen om geld op te halen voor het goede doel.  Uiteraard kunnen de zwemmers wel wat aanmoediging gebruiken dus kom zeker kijken als je in de buurt bent.


Open dag Dahliavereniging ‘Rondom de Peperbus’

Op zaterdag 25 augustus stelt Dahliavereniging ‘Rondom de Peperbus’ haar Ruusbroectuin open voor publiek. iedereen die wil is welkom om tussen 10.00 tot 16.00 uur een kijkje te komen nemen op de tuin.
De open dag is ook een mooi moment om eens een kijkje te komen nemen op (één van) de tuinen waar de dahlia’s en andere zomerbloeiers in bloei staan. Hoewel de vereniging een groot aantal leden kent, zijn nieuwe leden nog steeds welkom!

Fotograaf:©PeterDenekamp

Open dag VV Berkum

Zaterdag is de open dag van VV Berkum. Op en rond de velden vinden allerlei activiteiten plaats. Zo is er voor de kinderen een springkussen en diverse stormbanen. Uiteraard wordt er ook gevoetbald. Zowel de dames als heren spelen een wedstrijd. Vanaf 9:00 uur is iedereen welkom.

Selectie vv Berkum – seizoen 2017-2018 – Foto: Henry Dijkman

Gratis megabioscoop in  Park de Wezenlanden

Zaterdag 25 augustus organiseert Filmhuis het Fraterhuis voor de allereerste keer een buitenfilm in Park de Wezenlanden. Op een groot scherm wordt de film ‘The Guernsey Literary Society’ vertoond. Alle inwoners van Zwolle en omstreken zijn welkom om te genieten van dit romantische drama. De toegang is gratis. Lees meer…

Fotograaf: PeterDenekamp

 

Hollande Nieuwe Proeven

Het traditionele haringhappen onder jonge mensen neemt snel af. Zij laten zich liever verrassen met eten en experimenteren er vaker op los. Een goede kans voor de horeca, aangezien haring aansluit bij een gezonde levensstijl. Ook blijkt deze veelzijdige vis, door zijn ziltige smaak, een dankbaar ingrediënt voor mooie gerechten. Lees meer…

 

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button