112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Waardig afscheid voor dood gevonden hond met vastgebonden voorpoten

Zwolle – Op woensdag 2 juni plaatste de politie Zwolle een getuigen oproep in verband met een overleden hond die in het Zwarte Water bij Zwolle was aangetroffen.

De voorpoten van de hond waren hierbij vastgebonden met een tiewrap. Vermoedelijk leefde de hond nog toen het dier in het water werd gegooid.

Foto © Politie

Agenten hebben de hond naar een dierencrematorium gebracht waar afscheid van het dier kon worden genomen. “Vandaag hebben wij de hond naar het crematorium gebracht en is er afscheid van hem genomen. Onze dank gaat uit naar crematorium ‘Veenrust’ in Vriezenveen. Zij zagen onze oproep op Social media en hebben aangeboden de hond kosteloos op te willen vangen.” Meldt de politie op social media.

Inmiddels is de eigenaar van de hond achterhaald. De politie doet verder onderzoek.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button