Nieuws uit ZwollePolitiekPolitiek & OpinieVoorpaginaZwolle Kiest

VVD presenteert kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen

Zwolle – De VVD Zwolle heeft de advies-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 bekend gemaakt. Lijstrekker Thom van Campen spreekt over “een prachtige, sterke en toegewijde lijst kandidaten die zich gaan inzetten om Zwolle elke dag weer een stukje mooier te maken.” Op 18 oktober stellen de leden van de VVD de definitieve volgorde van de lijst vast.

Zwolle is een ijzersterke stad die zich snel ontwikkelt en waar veel groei mogelijk is. Thom van Campen: “Daarom is het mooi dat we een team presenteren dat enerzijds goede politiek en bestuurlijke ervaring heeft, en anderzijds juist vernieuwende inzichten kan bieden vanuit diverse invalshoeken uit onze stad.”

De VVD wil ruimte geven voor Zwollenaren die hun leven willen leiden zoals zij dat willen. Die ook in hun eigen portemonnee willen voelen dat Zwolle een van de best presterende regio’s van Nederland is. “Het gaat erom dat je jouw Zwolle zelf kunt invullen, zonder betutteling, met vrijheid en in veiligheid,” zegt Thom van Campen.

Wethouder René de Heer rondt de top 10 ambitieuze kandidaten af en is ook voor de komende periode de kandidaat-wethouder. De VVD vindt het daarnaast belangrijk dat we Zwolse belangen ook naar Den Haag en de provincie brengen. Daarom zijn we trots dat het Zwolse Provinciale Statenlid Regien Courtz op plek 20 staat en Tweede Kamerlid Malik Azmani uit onze regio de VVD-lijst op nummer 30 afsluit.

De lijst kent dertig kandidaten die zich allemaal in de Zwolse wijken en buurten voor een mooiere stad gaan inzetten.

Klik hier voor de kandidatenlijst

Gerelateerde artikelen

Back to top button