Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

VVD wil Stop & Shop plekken in de binnenstad Zwolle

Zwolle – De VVD fractie in Zwolle wil dat Zwolle Stop & Shop plekken gaat introduceren in de binnenstad. Dit schrijft de partij in een motie die vanavond tijdens de gemeenteraad wordt ingediend.

Op Stop & Shop plekken betalen bezoekers in verschillende winkelstraten het eerste half uur een zwaar gereduceerd parkeertarief. Hierdoor wordt het voor de bezoekers makkelijker en goedkoper om een snel even een boodschap te doen.

De fractie wil hiermee een gastvrij signaal afgeven richting de bezoeker die met de auto komt. De ‘snelle’ shop plekken moeten een economische impuls geven aan straten en het kort winkelbezoek stimuleren.

In een motie vraagt de VVD aan het college om het Stop & Shop concept voor Zwolle te onderzoeken en uitdrukkelijk mee te nemen in de ontwikkeling van het Gasthuisplein en de herinrichting van de Eekwal.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button