Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

VVD staatssecretaris Aukje de Vries gaat in gesprek met ondernemers

VVD demissionair staatssecretaris Aukje de Vries (Toeslagen en Douane) brengt zondag 19 november aanstaande een bezoek aan Zwolle. Vanaf 16.00 uur gaat zij in het Wijnhuis in gesprek met ondernemers uit Zwolle en de regio om van hen te horen tegen welke landelijke regels zij aanlopen en welke kansen zij zien voor de toekomst.

Zwolle heeft een van de meest bruisende binnensteden van Nederland. Fractievoorzitter Johran Willegers: “Als fractie hebben we best wat zorgen over de plannen voor de binnenstad en wat dat betekent voor onze ondernemers. Zij moeten kunnen blijven ondernemen en niet worden beknot via allerlei betuttelende regelgeving. Het is belangrijk dat naast de lokale politiek, ook de landelijke politiek hoort hoe het beter kan, want ondernemers zijn onmisbaar in onze stad en regio.”

Ben je ondernemer en wil je met Aukje van gedachten wisselen over dit onderwerp, dan ben je zondag aanstaande om 16.00 uur van harte welkom in het Wijnhuis te Zwolle. Er zijn namelijk nog een paar plaatsen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Back to top button