112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vuurwapen en munitie in beslag genomen in woning Stadshagen

Zwolle / Badhoevedorp – Naar aanleiding van aanhouding vier leden van Alcatraz Wanted, een supportclub van de Hells Angels, heeft de politie een woning een woning aan de Nijerwalstraat in Stadshagen Zwolle doorzocht. Tijdens de doorzoeking van de woning in Zwolle werd een vuurwapen, munitie, een mes en verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen.

Auto doorzocht

Ook een woning in Amsterdam is doorzocht. De vier leden zijn in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur gecontroleerd door surveillerende agenten vanwege opvallend rijgedrag op de A9. De auto werd ter hoogte van Badhoevedorp langs de kant van de weg gezet. Bij de controle van de papieren van de inzittenden bleek het om vier bekenden van de politie te gaan, één van hen had nog een openstaande boete. Ook in de auto trof de politie verboden goederen aan waaronder een zogenaamd ‘automatisch’ vuurwapen en harddrugs. Ook lagen vier lederen vesten van de Outlaw Motorgang Alcatraz Wanted in de kofferbak.

Aanhouding

Het viertal, de 22-jarige bestuurder, een 34-jarige man met de openstaande boete en de twee overige inzittenden, een 30-jarige Amsterdammer en een 30-jarige man uit Ede, zijn aangehouden en in bewaring gesteld. Alle aangetroffen goederen en de auto zijn in beslag genomen. De politie heeft onderzoek ingesteld.

Positie kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button