Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vuurvogel ‘Club van het Jaar 2021’ gemeente Zwolle

Zwolle – Met een ruime meerderheid van stemmen is Stichting de Vuurvogel uitgeroepen tot regiowinnaar in Zwolle van de ‘Club van het jaar 2021’. Zij won in de afdeling ‘cultuur’. Het jeugdorkest behaalde daarmee tevens de top 5 van Overijssel. De verkiezing is onderdeel van Rabo ClubSupport met Erben Wennemars en Typhoon als ambassadeurs.

Na een lockdown van 5 maanden met diverse online-activiteiten, zijn alle orkesten en koren van de Vuurvogel inmiddels weer gestart met de repetities. Onlangs trok het orkest nog de aandacht met de lancering van de Vuurvogel Academie. Ook de officiële lancering door cultuurwethouder Monique Schuttenbeld was van belang. Vanaf nu zijn alle educatieve activiteiten van de orkesten in de Vuurvogel Academie ondergebracht. Het jeugdorkest zelf geniet weer enorm van de echte repetities. Ze hoopt, net als de koren, nog voor de zomer een buitenconcert te geven in de Zwolse binnenstad.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button