Nieuws uit ZwolleWeer

Vrij saaie kille dag

Weerbericht 22 november

Zwolle- Vandaag hebben we te maken met vrij kil en grijs novemberweer. Met temperaturen zo rond de 0 graden starten we de dag onder vrij bewolkte omstandigheden en met een matige oostenwind voelt het voor het gevoel behoorlijk koud aan.

In de middag komt de zon er heel af en toe even bij maar veel zon zal er zeker niet zijn en met temperaturen die oplopen naar 3 of 4 graden en daarbij nog steeds een matige oostenwind voelt het koud aan voor het gevoel.

In de nacht naar vrijdag klaart het snel op en onder heldere omstandigheden gaat het zeker 3 graden vriezen. Vrijdag overdag beginnen we echter direct met veel zon en de zon blijft de hele dag uitbundig schijnen. Dat resulteert in de loop van de middag ook in relatief hoge temperaturen want het wordt zo’n 7 graden.

In de nacht naar zaterdag wederom een graadje vorst maar zaterdagochtend neemt de bewolking rap weer toe. Het is het voorteken voor een vrij bewolkt weekend met temperaturen zo rond de 5 graden en daarbij overwegend grijs weer, nog steeds met een zwakke tot matige oostenwind.

Opgesteld door: Jelle Muller

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button