112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vreemde lucht in de Pergolesistraat

Foto's © Hugo Janssen

Zwolle – De lucht hing er al sinds woensdagavond, maar toen de bewoners van de Pergolesistraat de benzinelucht vanochtend nog roken in hun woningen vonden ze het tijd om 112 te bellen.  Daarop werd de brandweer ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

Ook zij constateerden een benzinelucht toen ze enkele putdeksels lostrokken. De geur verspreidde zich over de straat. De officier van dienst besloot in overleg met de adviseur gevaarlijke stoffen om het riool door te spoelen.

Om de klus snel te klaren werd een tankwagen van korps Hattem opgeroepen.  Om het mogelijk chemische afvalwater weg op te zuigen is via de gemeente ook nog om een kolkenreiniger gevraagd. Uiteindelijk is het riool doorgespoeld en daarmee de stankoverlast verdwenen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button