Nieuws uit ZwolleSportVolleybal

Voorzitter Regio Zwolle Volleybal stopt

Zwolle – Arthur Reijnders, voorzitter van Regio Zwolle Volleybal, legt per 1 oktober de voorzittersfunctie neer. Reijnders heeft aangegeven dat hij op dit moment te weinig tijd kan besteden aan zijn werkzaamheden als voorzitter. Daarom is in overleg met het bestuur van Regio Zwolle Volleybal besloten om op zoek te gaan naar een opvolger die de ingezette koers kan voortzetten.

Reijnders richtte samen met andere ondernemers en in samenspraak met VC Zwolle twee stichtingen op: Regio Zwolle Volleybal en Ondernemersteam Regio Zwolle. Van beide stichtingen was hij in eerste instantie voorzitter. In 2016 werden de besturen geprofessionaliseerd, waarna Edwin Peterman voorzitter werd van Ondernemersteam Regio Zwolle en Arthur Reijnders van Regio Zwolle Volleybal. Wat Reijnders aan de vooravond van het seizoen 2017-2018 achterlaat is een sterke organisatie, die in oktober begint aan haar derde opeenvolgende jaar in de eredivisie.

“Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het beleidsplan tot 2021”, vertelt Reijnders. “Ik vind het natuurlijk jammer dat ik het stokje ga overdragen, maar in het leven moet je prioriteiten stellen.Het past mij niet om er niet vol voor te gaan. Daarom is het goed zo. Ik zal het proces met de andere bestuursleden missen en het proces met het team. Ik verwacht dat ze komend seizoen bovenin meespelen, ik voel het gewoon. Er staat een geweldig team, een geweldige coach en staf. Ik blijf het op de achtergrond zeker volgen!”

Het bestuur van Regio Zwolle Volleybal vindt het op haar beurt jammer dat Reijnders besloten heeft om te stoppen als voorzitter, maar respecteert zijn besluit en is hem zeer erkentelijk voor zijn bewezen diensten de afgelopen jaren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button