EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Voorzieiningen passantenhaven Zwolle gesloten

Zwolle – Het vaarseizoen voor de pleziervaart is tot nader orde uitgesteld. Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus zijn de faciliteiten in de Passantenhaven in binnenstad van Zwolle gesloten. Daarnaast worden Holtenbroekerbrug en de Hofvlietbrug niet bediend. De opschorting van het vaarseizoen geldt alleen voor de plezier- en recreatievaart.

Eerder al kondigde de provincie Overijssel aan dat de schutsluizen Vechterweerd en Vilsteren in de Vecht dicht blijven. Hierdoor is recreatievaart niet mogelijk tot 1 juni. De sluizen van Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) worden alleen geopend voor hulpdiensten.

Recreatief gebruik leidt tot meer mobiliteit en mogelijke contactmomenten

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de Rijksoverheid maatregelen afgekondigd. Het doel hiervan is om verspreiding van het virus te beheersen. Het recreatieve gebruik van het water leidt tot meer mobiliteit en mogelijke contactmomenten.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button