EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Voorselectie genomineerden Ondernemersprijs Regio Zwolle 2015 bekend

Op 9 december 2015 is de 11e editie van de Verkiezing voor de Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle. Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen wint de prijs. De verkiezing is een initiatief van MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Beoordeling

Tot en met 1 oktober 2015 kon men ondernemers aandragen of konden ondernemers zichzelf aanmelden via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. Alle aanmeldingen werden de afgelopen periode beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit de voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, VNO-NCW Regio Zwolle voorzitter Jur Zandbergen, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman, Yvo Hütte van Safety Group en Regiomanager VNO-NCW Regio Zwolle Auke Oosterhoff, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta.

Voorselectie

Uit de lijst van aanmeldingen heeft de vakjury een voorselectie gemaakt van genomineerden per categorie. De voorselectie van de categorie ‘Starter van het Jaar’ bestaat uit: DutchFiets (Zwolle), Mijn Waterfabriek (Hardenberg), 360º photolab (Zwolle), Superbuddy (Zwolle), Splaire Development (Urk), Easypath (Steenwijk) en Courseweb (Zwolle). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende bedrijven in de race: Zuidberg Frontline Systems (Ens), Axxor/Axxion Industries (Zwolle), INmatix Technology Group (Hattem), Hak4t groep (Dedemsvaart), EMM International (Zwolle) en Elbes Control Systems (Meppel). Na vandaag zal er door Gido Frühling (juryaccountant) en Lisa Heethaar (jurysecretaris) deskresearch gedaan worden. Op basis van de informatie die de ondernemers hebben aangeleverd, de financiële analyse en referenties worden door de vakjury de lijst van drie genomineerden bepaald. Op 27 oktober maakt de vakjury de drie genomineerden per categorie bekend. Deze ondernemers dingen mee naar de overwinning tijdens het Regio Zwolle Congres op 9 december 2015.

Gerelateerde artikelen

Back to top button