Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Sonnemans 65 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Sonnemans – van der Vegt zijn op maandag 15 november 65 jaar getrouwd. Burgemeester Snijders bracht het echtpaar maandagmiddag een bezoek in hun woning in de Kamperpoort om ze persoonlijk te feliciteren.

Harry Sonnemans is geboren op 30 juli 1931 in Weert en Ali van der Vegt op 15 augustus 1936 in Zwolle. Ze trouwden op 15 november 1956 in Zwolle. Ze hebben twee zonen, drie kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Harry heeft tot zijn 20ste gewerkt in de tuinbouw in Venlo. Daarna is hij verhuisd naar Zwolle om in de bouw te gaan werken. In Zwolle woonde zijn broer waar hij destijds tijdelijk bij in kon wonen. Harry heeft in totaal 40 jaar in de bouw gewerkt. Ali heeft voordat ze trouwde gewerkt in een naai-atelier in Zwolle. Jaren later heeft ze nog gewerkt als oppas en als hulp in de huishouding.

Ali puzzelt, wandelt en leest graag. Harry houdt van fietsen. Vroeger heeft hij veel fietstochten gemaakt en zat hij op de wielerclub. Tegenwoordig fietst hij op de e-bike. Samen wonen ze naar alle tevredenheid aan de Lijnbaan, 50 meter van de plek waar ze ooit samen zijn begonnen.

© RTV Focus Zwolle – Foto: David Dijkstra

Gerelateerde artikelen

Back to top button