RadioRadionieuwsStudio Stadkamer

Voor een vereniging als WRZV de Boog zijn Corona-maatregelen nog zwaarder dan voor ‘normale’ verenigingen

'We focussen ons vooral op bieden van perspectief'

Zwolle – Hij werd afgelopen augustus voorzitter van WRZV de Boog. Maar Anton Cramer heeft nog geen wedstrijd meegemaakt van de voetballers van die bijzondere club. “We hebben al twee keer geprobeerd om weer te gaan trainen. Maar even vaak zeiden we tegen elkaar Nee, dit voelt niet goed. Vanaf het begin van de crisis hebben we dan ook nog geen wedstrijd gespeeld.” WRZV De Boog is een voetbalvereniging voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Radio Focus belde met Anton om te vragen hoe zij aankijken tegen de – verzwaarde? – maatregelen die het kabinet deze week afkondigt. En hoe zij met hun speciale leden communiceren over de nieuwe én de oude maatregelen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button