KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Volt Zwolle vraagt aandacht voor de F35 en de L510

Zwolle – Op zaterdag 4 maart en zondag 5 maart fietst een grote groep Voltleden van Münster naar Zwolle om aandacht te vragen voor de afronding van de Fietssnelwegen F35 en L510. In het Masterplan F35/L510 hebben alle betrokken gemeenten zich gecommitteerd aan de voltooiing van dit masterplan. Echter, in de praktijk is alleen het stuk Glanerbrug – Borne op orde.

Volt vindt het belangrijk dat de fiets een goed alternatief kan zijn voor de auto voor afstanden tot 20 KM. Zeker met E-Bikes is dat goed te doen mits de fietssnelwegen goed en veilig zijn. Gezond en goed voor het Milieu.
De colonne zal zaterdag rond 15.30 arriveren in Enschede en meteen worden welkom geheten door de kandidaat Statenleden bij de verkiezingsstand van Volt aan de Langestraat (nabij Zara).

Op zondag gaat de tocht verder naar Zwolle. Waar men de deelnemers feestelijk onthaalt rond 15.00 uur. (Grote Markt 13A, 8011 LW Zwolle) De Kandidaten fietsen deze dag mee. Marieke Koekoek (Tweede Kamerlid voor Volt) zal bij de ontvangst zijn.

Deze tocht wordt gehouden door de afdelingen Volt Münster en Volt Twente.
Mocht u Marieke of een van de kandidaten willen spreken verzoeken wij u dit tijdig door te geven aan onderstaand contactpersoon.

Meer informatie vindt u op: https://overijssel.voltnederland.org/F35VoltFietstocht

Gerelateerde artikelen

Back to top button