Nieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleSportTV KortVoorpagina

Volop zomer op nieuw Stadsstrand Zwolle

Zwolle – Het was donderdag, op de eerste dag, gelijk zomer op het Stadsstrand in Zwolle. Tot en met k eind oktober 2017 is een gedeelte van het Rodetorenplein omgetoverd tot een tropisch paradijs. Compleet met echte palmbomen  om zo het echte zomerse vakantie gevoel na te bootsen.

 

Beachclub

Naast het strand is er ook een Beachclub voor zomerse dranken en BBQ Beach bits. Bij minder weer kan het publiek binnen komen relaxen en genieten van het uitzicht over het strand. Kortom, weer of geen weer, iedereen is altijd welkom bij Stadsstrand Zwolle.

Zomerse activiteiten

Naast horeca gaat Stadsstrand Zwolle zich ook bezighouden met het organiseren van zomerse activiteiten. Het plan ligt er om een mega outdoor bioscoop te realiseren. Tevens is er een ruimte gecreëerd voor kunstprojecten waarbij diverse kunstenaars hun werk exposeren.

Sportieve activiteiten

Buitensport Zwolle bootcamp zal ook van start gaan bij Stadsstrand Zwolle. Je hebt de mogelijkheid om te subben of een kano te huren. Wil je liever doorgaan met ontspanning en relaxen sluit dan aan bij de yoga of meditatie op het strand. Niet te missen in het activiteitenprogramma is het Beach volleybal toernooi.

Stadsstrand

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button