VoorpaginaWeer

Volop winter!

Weerbericht door Leon Eikenaar

Weerbericht voor 28 februari en 1 maart 2018

Zwolle-  Het was de afgelopen nacht koud, ook overdag blijft het koud door een matige oostelijke wind en een maximale temperatuur van -4 graden. Een muts, handschoenen en sjaal is geen overbodige luxe. De zon schijnt in de ochtend geregeld, maar in de middag komen er meer wolkenvelden opzetten. Er bestaat een kleine kans dat er een vlok sneeuw uit kan vallen.

Vanavond klaart het meer op en koelt het snel weer verder af naar -6 graden. In de nacht komt er meer wolken opzetten, maar blijft het koud met een minimumtemperatuur van -8 tot mogelijk -10 graden. De wind komt uit het oosten en is vooral matig tot soms vrij krachtig. Voor het gevoel, voelt het ijzig koud aan!

Morgen zijn er brede opklaringen en schijnt de zon geregeld! Er staat een matige tot soms vrij krachtige oostelijke wind die voor het gevoel ijzig koud maakt. De maximale temperatuur ligt in de middag rond de -3 graden, maar voor het gevoel voelt het -11 graden aan!

Ook op vrijdag blijft het koud met geregeld wat zon en wolkenvelden, later die dag neemt de bewolking vanuit het zuiden meer toe en volgt er een sneeuwfront.

Namens RTV Focus Zwolle wens ik u een fijne winterse dag toe!

Leon Eikenaar

Weerman RTV Focus Zwolle
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close