Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Vogels kijken in de Vreugderijkerwaard

Zaterdag 4 oktober wordt er onder leiding van twee IVN natuurgidsen vogels gekeken in de Vreugderijkerwaard. De Vreugderijkerwaard is een pracht plek om te genieten van vogels. De ligging van de IJssel is vooral voor trekvogels ideaal: zwanen, ganzen en steltlopers rusten hier uit tijdens hun zuidwaartse trektocht. Kortom er is weer veel te beleven in de waard en de gidsen nodigen u uit voor een mooie natuurbeleving. Als u een verrekijker heeft, biedt deze uitkomst.

We wandelen om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Vreugdehoeve (Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle) richting de vogelkijkhut en zijn ongeveer 1,5 tot 2 uur op stap. De excursie is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button