CoronavirusNieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoorpagina

Voetbalstadions voorlopig leeg: PEC Zwolle teleurgesteld

Zwolle – Op de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn maandagavond extra maatregelen aangekondigd om het groeiende aantal corona-besmettingen een halt toe te roepen. Eén van de ingevoerde nieuwe regels heeft betrekking op het betaald voetbal, alle wedstrijden worden de komende periode van minimaal drie weken zonder publiek afgewerkt. PEC Zwolle respecteert de maatregel, maar is wel teleurgesteld.

,,Bij allebei de thuiswedstrijden die tot nu toe in het nieuwe normaal werden georganiseerd hebben zowel onze achterban als organisatie zich van hun goede kant laten zien. Mondkapjes, anderhalve meter afstand en niet zingen, het werd hier in Zwolle allemaal opgevolgd. Het is dan ook ontzettend spijtig dat de cijfers dermate oplopen dat het kabinet zich genoodzaakt ziet deze vervelende, maar begrijpelijke beslissing te nemen” aldus Adriaan Visser, voorzitter PEC Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button