SportVoetbal

Voetbal – WVF Gaat met goed gevoel over de “ IESSELBRUGGE”

Zaterdag gaat WVF op bezoek naar Wezep, voor de derby tegen WHC. Vorig jaar werd deze wedstrijd nog in de hoofdklasse gespeeld en leed WVF een kansloze nederlaag naar een van WVF kant slappe en slechte wedstrijd.

Na 4 punten te hebben gepakt in de laatste twee thuiswedstrijden, kan de ploeg weer langzaam omhoog kijken. Na een stroef begin, mede veroorzaakt door de vele blessures, begint het team beter te draaien. Zo zorgde de teruggekeerde Bas Bouwhuis op het middenveld voor de nodige Schwung en diepgang, waardoor WVF aanvallend meer kansen weet te creëren. Achterin begint jeugdspeler Jeroen Kinket zich steeds beter te ontwikkelen en is inmiddels al bijna niet meer weg te denken uit het elftal. Evenals de zich goed ontwikkelende en overijverige Jari Bezembinder zijn beide spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Een mooi e compliment voor de technische commissie, immers wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en deze jongens hebben op voetbalgebied zeker toekomst.

De wedstrijd in Wezep belooft een echte derby te worden, wat ongetwijfeld bij beide teams zal leven. WVF heeft nog iets recht te zetten in Wezep en wil graag stappen maken en die mogelijkheid krijgt de zaterdag om dat te laten zien. Ook is het de strijd tussen de gebroeders Reijnen. Taco, met een verleden in de jeugd van WVF, speelt dit seizoen voor WHC en Dion is al een aantal jaren van vaste waarde in de defensie van WVF. In het veld zullen de gebroeders niet direct met elkaar in duel komen, immers beiden spelen in de verdediging. Wel zullen de broers Beide broers hoe dan ook graag willen winnen. Voor WVF is het te hopen dat Dion erin slaagt zijn broer te verslaan zodat de punten meegaan naar Westenholte.

De weergoden voorspellen een mooie zaterdag. WVF hoopt dan ook dat er veel supporters naar Wezep komen om de ploeg aan te moedigen. Wellicht een mooie gelegenheid om nog eens lekker de fiets te pakken en met de wind in de rugge(overwinning) terug te fietsen over de” IESSELBRUGGE” huiswaarts te keren. Wedstrijd op sportpark Mulderssingel in Wezep staat onder leiding van scheidsrechter Jan van Dijk, aanvang 14.30 uur

Gerelateerde artikelen

Back to top button