SportVoetbal

Voetbal |Technische staf Berkum rond

Zwolle – VV Berkum heeft met het aantrekken van assistent-oefenmeester Marcel Beumer en keeperstrainer Nick Karel de technische staf voor het komende seizoen 2016-2017 rond.

Marcel Beumer kwam in zijn periode als actief voetballer lang uit voor CSV ’28 en speelde daarna drie seizoenen voor Berkum. Daar werd hij na het beëindigen van zijn spelerscarrière assistent-coach bij de hoofdselectie. Vervolgens was Beumer actief als hoofdtrainer bij CSV ’28, VV Avereest, Gramsbergen en Olympia ’28.

Nick Karel kan bogen op een lange carrière als keeper bij DOS Kampen, dat toen nog op het hoogste amateurniveau uitkwam en waarvoor hij meer dan 350 competitie- en bekerwedstrijden speelde. Daarna was hij bij diezelfde vereniging, in een duobaan met Guido Vlierhuis, actief als hoofdtrainer. Bij Berkum wordt hij niet alleen keeperstrainer bij de hoofdselectie maar zal hij ook de jeugdkeepers onder handen nemen.

Al eerder werd bekend dat Arno Hoekstra met ingang van het nieuwe voetbalseizoen hoofdtrainer van VV Berkum wordt. De nieuwe coach is nu hoofdtrainer van zondag-eersteklasser FVC uit Leeuwarden. Eerder stond hij liefst vijf jaar aan het technische roer bij zaterdag-eersteklasser d’Olde Veste ’54 in Steenwijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button