Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Voetbal | Ook Kuijer terug naar Berkum

Zwolle – Vleugelspits Ricardo Kuijer, nu nog actief voor WVF, zal in het nieuwe seizoen 2016-2017 terugkeren naar Berkum. Van de huidige Berkum-selectie hebben spits Youp Kok en verdediger Razi Kanseyo voor de volgende jaargang bijgetekend.

De nu 22-jarige Kuijer is een snelle aanvaller, die op beide flanken kan worden ingezet. Vorig jaar maakte hij de overstap van Berkum naar stadgenoot WVF, waarvoor hij in de derby tegen zijn oude club zelfs scoorde, maar zijn inzet voor de Westenholtenaren blijft dus tot één seizoen beperkt.

Kuijer is de tweede ‘externe’ versterking van Berkum voor de nieuwe jaargang. Eerder werd bekend dat verdediger Dennis Horstman volgend jaar voor Berkum uit zal komen, maar ook in dat geval gaat het om een terugkeer van een oude bekende. Horstman kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor Be Quick ’28, maar speelde daarvóór jarenlang voor Berkum.

De hoofdselectie van VV Berkum voor het nieuwe seizoen begint steeds verder vorm te krijgen, nu ook Kok en Kanseyo hebben bijgetekend. Van de huidige selectie zegden eerder al Johnsen Bacuna, Jason Huisman, Jordi Lemmens, Timo ter Haar, Bram Pool, Bjarn Onderstal en Thom Kooke toe ook volgend seizoen voor Berkum uit te zullen komen. Uit de eigen Berkum-jeugd komt daar ook nog keeper Huib Veurink bij. Met de andere spelers van Berkum 1 wordt op dit moment nog gesproken over de volgende jaargang.

Vorig jaar hadden de broers Chris en Marc van der Meulen al voor twee seizoenen getekend, zodat ook zij in het seizoen 2016-2017 weer deel uit zullen maken van de hoofdselectie van VV Berkum.

Gerelateerde artikelen

Back to top button