Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Voetbal – Laatste seizoen Arnie Pot bij Be Quick ’28

Be Quick ’28 zal aan het einde van dit seizoen afscheid nemen van Arnie Pot. Dit heeft te maken met de reglementen van de KNVB die voorschrijven dat een trainer slechts voor een jaar dispensatie kan krijgen voor een klasse waar hij de papieren niet voor heeft.

 Arnie Pot is op dit moment aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bezig bij Be Quick. Pot, die in bezit is van het TC-2 diploma, kon als trainer actief zijn in de deze klasse, maar miste het benodigde TC-1 diploma voor de Eerste klasse. De KNVB verleent dan in sommige gevallen dispensatie en van die mogelijkheid hebben Be Quick en Pot dit seizoen gebruik gemaakt. De dispensatie geldt voor maximaal een jaar en dat betekent dat Be Quick en Pot afscheid van elkaar zullen nemen na dit seizoen.

 Als trainer beleefde Arnie Pot vorig jaar zijn hoogtepunt bij Be Quick Onder leiding van hem wist Heren 1 kampioen te worden in de Tweede klasse. Wij wensen Arnie Pot veel succes toe in de rest van het seizoen. Dat is hem gegund!

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button