Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Voetbal – Arno Hoekstra gaat Berkum trainen

ZWOLLE – Arno Hoekstra wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 hoofdtrainer van VV Berkum. De nu 39-jarige coach, die woonachtig is in het Friese Oldeberkoop, krijgt bij zijn nieuwe club de taak om te bouwen aan een 1e elftal dat uiteindelijk kan presteren als stabiele hoofdklasser.

Hoekstra is in het bezit van het diploma Trainer Coach 1 en is nu hoofdtrainer van FVC, ofwel de Friesche Voetbal Club uit Leeuwarden. Met die club staat hij op dit moment op een vierde plaats in de 1e klasse F van het zondagvoetbal. Eerder stond hij liefst vijf jaar aan het technische roer bij zaterdag-eersteklasser d’Olde Veste ’54 in Steenwijk, waar hij niet alleen de hoofdmacht onder zijn hoede had maar in een eerder stadium ook de beloften en de A-junioren. Bij Olde Veste keerde hij het afgelopen jaar nog een half seizoen terug als interim-hoofdtrainer.

Als voetballer kwam Arno Hoekstra uit voor diverse jeugdelftallen tot profclub SC Heerenveen maar blessures maakten helaas een voortijdig eind aan zijn carrière als actief speler.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button