Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vocalgroup Bluebird Voices in de zon bij ‘IK TOON op de stoep’.

Zwolle – De Bluebird Voices uit Zwolle zongen zaterdag 13 mei bij ‘IK TOON op de stoep’ van Zwolle Unlimited.

Onder een blauwe lucht zong de vocal group voor een gemêleerd publiek in de wijk Dieze. Jong en oud zaten op strobalen, die door trekkers met een platte kar door Zwolle werden rondgebracht om zo een pop-up podium’s en tribune te vormen. De Bluebird Voices zongen arrangementen van Pentatonix, Blauwe dag van Suzan en Freek en What about us van Pink. Zowel het publiek als het koor genoten van deze kans om in de buitenlucht muziek te maken.

De vocal group bestaat uit 14 dames en 1 man en staat onder leiding van Willem Jan van Asselt. Zij willen graag groeien. Daarom is er plek voor nieuwe zangers en zangeressen. Zij zijn vooral hard op zoek naar mannen die muzikaal tegenwicht kunnen bieden aan al deze dames. Dus ben je tussen de 20 en de 45, houd je van zingen, ben je ritmisch sterk en toonvast, zit je vol energie en houd je van gezelligheid? Kom dan een keer mee repeteren!

Op de website en op de socials kan iedereen een indruk krijgen wat zij de afgelopen jaren heeft gedaan www.bluebirdvoices.nl. Bluebird Voices repeteert op woensdagavond van 19.30u tot 21.30u. aan de Zerboltstraat 63 in Zwolle.

Kom je een keer meezingen, dan kun je van te voren een berichtje sturen via de socials of mailen naar info@bluebirdvoices.nl

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren