Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vliegende start voor ‘The Void’, de nieuwe track van Propulsive Music Productions

Zwolle – Al jaren behoren de Nederlandse dance-dj’s tot de top van wereld. Iedereen kent dan ook namen als Fedde le Grand , Ferry Corsten , Rivera Robby en Don Diablo . En van niemand minder dan juist deze grootheden ontvangt de Zwolse DJ/Producer Propulsive (oftewel Ronald Pater) op dit moment de nodige support. Zijn nieuwste track ‘The Void’ wordt/werd al door zowel Fedde, Robbie, Don als Ferry gedraaid in hun shows.

Het nummer was uiteraard ook te horen in de Slam! Mixmarathon van 19 november. Propulsive draaide die dag naast ondermeer Tiësto ,nog zo’n grootheid uit de dancewereld.

Daarmee laat Propulsive zien tot grote hoogte te kunnen stijgen, zelfs nu live-optredens weer niet mogelijk zijn. De Zwolse artiest werkt daar dan ook keihard aan: Niet bij de pakken neerzitten, maar juist in moeilijke tijden blijven schrijven en produceren. En – misschien nog wel belangrijker – zichtbaar zijn.
Ook daarmee steeg Propulsive al tot grote hoogte. Wie herinnert zich niet het filmpje van de artiest die boven op een 75 meter hoge windmolen stond te draaien!! Iets wat zelfs al die toppers hem niet kunnen nazeggen.
“De wind er onder houden,” noemde Ronald dat in een interview, “want van de wind kan ook ik niet leven.”

‘The Void’ is de eerste track van Propulsive bij FRCST RCRDS, het label van Leon Bolier waarmee hij al eerder samenwerkte bij producties en remixen.
De track is te beluisteren via alle bekende streamingplatforms.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button