112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vier Zwollenaren mishandelen man tijdens Euifeest Hasselt

Politie zoekt getuigen

Zwolle / Hasselt – Donderdagavond is een 27-jarige man uit de gemeente Zwartewaterland ernstig mishandeld in een feesttent tijdens het Euifeest in Hasselt. Vier mannen van 20, 26, 30 en 31 jaar uit Zwolle zijn aangehouden.

Bij aankomst van de politie bleek dat er flink gevochten werd in de feesttent waar op dat moment het Euidarttoernooi plaatsvond.

Het Zwolse viertal is aangehouden voor zware mishandeling en openlijke geweldpleging. De aanleiding van de vechtpartij is nog onbekend, de politie vraagt getuigen zich te melden.

Getuigenoproep

De politie is nog op zoek naar mensen die getuige waren van de vechtpartij in de feesttent en meer informatie hebben. Mogelijk zijn er mensen die opnamen hebben gemaakt, deze kunnen zich melden via 0900-8844.

Plaats op kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button