Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Vier morgen Koningsspelen in jouw huiskamer, balkon of tuin!

9:30 uur samen de Koningsspelendans dansen

Zwolle – Helaas gaan de Koningsspelen op vrijdag 17 april 2020 niet door, maar Sportservice Zwolle wil dit sportieve Oranjefeest niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is het morgen toch een klein beetje Koningsspelen bij de leerlingen thuis.

Oranje thuisspelletjes

Zo is er een speciaal Koningsspelen pakket voor thuis gemaakt met leuke slingers, oranje spelletjes en een Koningsontbijt-placemat.

Slingers en vouwbladen Oranje spelletjes Koningsspelen ontbijt placemat

Koningsspelen dans

Zwolse basisschoolkinderen vanaf 4 jaar kunnen vrijdagmorgen 17 april vanaf 9.30 uur meedoen aan een online versie van de Koningsspelendans. Een Mix Up van de Koningsspelendans van de afgelopen drie jaar: Okido, Fitlala en de Pasapas. De dans is morgen hier te bekijken.

“We doen er alles aan om de kinderen zoveel mogelijk in beweging te brengen. Juist in deze moeilijke tijden erg belangrijk. We hopen dat de kinderen plezier hebben met het dansen van deze Mix Up”, aldus Marco Welink van Sportservice Zwolle.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button