EconomieNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Vier mannen beginnen Koffiepodcast: “we willen elkaars leven proeven”

Zwolle – Vier echte koffieliefhebbers met kennis over koffie zijn de ‘Koffiepodcast’ gestart. Vanuit koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle praten ze elke week honderduit over allerlei koffie thema’s.

De vier vrienden hebben allemaal hun sporen verdient in de koffie-industrie. Gijs werkt al bijna 40 jaar voor een koffiebrander, Ron traint barista’s en organiseert de Nederlandse koffiewedstrijden, Sander is eigenaar van een espressobar en hij is tweevoudige Nederlands kampioen, Frans heeft een bedrijf in eventcatering en is in de leer als koffiebrander. 

Ze zijn alle vier barista en ze genieten van een lekkere kop koffie. “Vanuit al die vakgebieden brengen we onze kennis mee,” vertelt Gijs. “We willen elkaars mening horen en elkaars leven proeven. We willen van elkaar weten wat we van koffie vinden. Daar vindt het publiek dus ook iets van.”

De ‘koffienerds’, zoals ze door vrienden worden genoemd, komen wekelijks samen om over koffie te babbelen.  De podcast kun je beluisteren op hun website koffiepodcast.nl. Er staan inmiddels acht afleveringen online.

Naar de podcasts

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button