Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Vier mannen aangehouden voor poging tot autodiefstal

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 september zijn op de Ceintuurbaan in Zwolle vier mannen aangehouden op verdenking van (poging tot) autodiefstal cq. diefstal uit auto’s.

Rond 03.15 uur kreeg de politie een melding dat er mannen bezig waren om in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de M. van Zwaanenburghstraat. Agenten die ter plekke gingen zagen bij aankomst een aantal mannen in een bestelbus stappen die voldeden aan het signalement dat door meerdere getuigen was opgegeven. Even later zagen de agenten de betreffende bestelbus wegrijden. Deze werd gevolgd toen hij via de Marslanden naar de Ceintuurbaan reed. De bestelbus stopte daar bij een benzinestation. Er  werd besloten de vier inzittenden aan te houden. Het betreffen mannen uit Zwolle variërend in leeftijd van 25 t/m 41 jaar. Uit onderzoek bleek dat zeker bij één auto die geparkeerd stond aan de M. van Zwaanenburghstraat was ingebroken. Mogelijk is er sprake van meerdere auto-inbraken of pogingen daartoe. Een onderzoek is ingesteld.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button