Nieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

Video’s – Zonovergoten open dag PEC Zwolle

Spelerspresentatie en vele interviews

Zwolle – Zeker vijftienduizend mensen hebben zaterdagmiddag onder een strakblauwe hemel de Open Dag van PEC Zwolle bezocht. In en om het MAC3PARK stadion konden fans meedoen met allerlei activiteiten, op de foto met spelers en trainers en natuurlijk de spelerspresentatie aanschouwen.

Kijk hier voor een sfeerverslag van de activiteiten op en rond het Stadionpein

Verslag: Evert Jan Pasman, Martin van der Hooft en Chantal Kuipers

Teams en spelerspresentatie tijdens de open dag van PEC Zwolle. Wie zullen er op het veld staan tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen?

De poorten openden zich om 13.00 uur waarna het Stadionplein in rap tempo veranderde in een blauw-witte zee. De nieuwe Craft wedstrijdshirts vonden gretig aftrek, alsmede andere merchandising, waaronder knuffel Zwolfje en het fotoboek Matchdays, waarin alle mooie foto’s van het voorbije seizoen zijn verzameld. Spelers van PEC Zwolle, maar ook die van PEC Zwolle Vrouwen poseerden voor selfies en zetten handtekeningen of hielpen zelf mee met de verkoop van merchandising. Binnen konden bezoekers worden rondgeleid door het stadion en kwamen zo op plekken waarvan normaliter de deuren gesloten blijven.

Open dag PEC Zwolle met gesprekken met Youness Namli, Freddy Eikelboom en Bas van Velzen.

In de perskamer gaven aanvoerder Bram van Polen en PEC Zwolle Vrouwen-speelster Yvette van Daelen een persconferentie. Later op de middag was het de beurt aan middenvelder Rick Dekker en trainer/coach John van ’t Schip. Om 16.15 uur volgde de spelerspresentaties waarbij uiteraard ook de nieuwe aanwinsten, convenantclubs, jeugd- en beloftenteams gepresenteerd werden.

De komende weken bereidt PEC Zwolle zich verder voor op het aanstaande Eredivisie-seizoen. Voor het complete oefenschema kun je hier terecht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button