LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – Zwolle krijgt stadsbreed Halloween evenement

Zwolle – De laatste drie weken van oktober staan in Zwolle in het teken van Halloween. Naast een Haunted House in de Sassenpoort komt er een Halloweenparty en zullen  de etalages van de winkeliers in Halloween stijl zijn.

Jasper van Stiphout organiseert het Halloween evenement: “Ik liep al langere tijd met het idee rond om iets met Halloween te doen. Toen ik in de Sassenpoort liep was het gelijk duidelijk. Dit moet het Haunted House worden. ” Voor de inspiratie keek Van Stiphout veel horrorfilms. Maar ook de gesprekken met het Halloween team van Walibi Flevo waren een bron van inspiratie.

Het Haunted House in de Sassenpoort wordt één van de attracties van het Halloween evenement. Twee weekeinden is de oude stadsgevangenis van Zwolle de locatie voor een echt horror house.  Iedereen met stalen zenuwen kan voor 9 euro 99  de gevangenis betreden en wordt via een route langs de engste moordenaars, dieven en andere criminelen geleid.  Wie verder wil griezelen kan op zaterdag 28 oktober terecht bij de Halloween Party bij Stadscafé Blij. En naast optochten en andere kinderactiviteiten zal ook de Stadkamer en de Pathé Bioscoop invulling geven aan het Halloween thema.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button