Nieuws uit ZwolleSportVideo NieuwsVoetbalVoorpagina

Video | Voorbeschouwing SC Cambuur – PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle trainer Ron Jans en spits Lars Veldwijk blikken alvast vooruit op de wedstrijd tussen SC Cambuur en PEC Zwolle die zaterdagavond gespeeld gaat worden in Leeuwarden. De wedstrijd begint om 19:45 uur.

12 fitte selectiespelers

PEC Zwolle gaat op bezoek bij hekkensluiter SC Cambuur, maar moet het dan wel zonder een flink aantal spelers doen. Wout Brama was vrijdagochtend de zoveelste die moest afhaken. De middenvelder kan tegen Cambuur niet meedoen, waardoor Stef Nijland zich mag opmaken voor een basisplaats.

Trainer Ron Jans kan door de blessure van Wout Brama maar beschikken over twaalf fitte selectiespelers. Daarbij zitten twee doelmannen en slechts tien veldspelers. Verdediger Bart van Hintum is inmiddels wel op de weg terug, evenals doelman Kevin Begois.

Wedstrijdinformatie

 

Bron: PEC Zwolle, PEC Zwolle TV

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button