Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Video | Tijdelijke afsluiting Rozenpad

Het Rozenpad, de fietsverbinding tussen Stadshagen en Westenholte, is vanaf zaterdag 28 januari, 07:00 uur tot en met zondag 29 januari, 21:00 uur afgesloten voor alle verkeer. Fietsers worden omgeleid via de Westenholterbrug en de Havezathentunnel. De omleidingsroute wordt ter plaatse met borden aangegeven.

De tijdelijke afsluiting is nodig in verband met werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe station Stadshagen en aanpassingen aan de Kamperlijn. In het laatste weekend van januari wordt het dek van het viaduct Rozentunnel verwijderd om ruimte te maken voor de aanleg van de nieuwe onderdoorgang voor voetgangers, fietsers en autoverkeer.

Werkzaamheden Kamperlijn

De aanpak van de Kamperlijn is een gezamenlijk project van de provincie Overijssel, gemeenten Kampen en Zwolle en ProRail. De werkzaamheden rond de aanleg van station Zwolle Stadshagen zijn inmiddels gestart. Onder dit station komt een nieuwe onderdoorgang voor voetgangers, fietsers en autoverkeer als extra ontsluiting voor de wijk Stadshagen. Het nieuwe station wordt begin december 2017 in gebruik genomen, de onderdoorgang in het tweede kwartaal van 2018. Meer informatie over de werkzaamheden aan de Kamperlijn is te vinden op www.prorail.nl/zwollekampen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button