EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – Stadsbakker op plaats 12 AD-Test ‘Beste Oliebollenbakker van Nederland’

Zwolle – De Stadsbakker aan de Blijmarkt behoort weer tot de beste oliebollenbakker van Nederland. Arend Kisteman van De Stadsbakker scoorde een zeer verdienstelijke 12e plaats. Vandaag publiceerde het AD de 25ste AD Oliebollentest waarin de 75 beste oliebollenbakkers in kaart werden gebracht.

Het AD panel gaf het volgende jury commentaar op de oliebol van de Stadsbakker: “ Bakker Arend Kisteman ziet in de oliebol een ongelooflijke uitdaging en hij wordt elk jaar beter. Valt maar net buiten de top 10. En over die oliebol kunnen we kort zijn: gewoon geweldig.” Arend Kisteman van de Stadsbakker: “Wij zijn uiteraard erg trots op deze uitslag.”

De bakker aan de Blijmarkt maakt in de december maand zo’n 20.000 oliebollen in zijn bakkerij. Op de derde etage van zijn ambachtelijke bakkerij zal oudjaarsdag de finale zijn. “We staan dan om 7 uur al de oliebollen te bakken. Een absolute topdag”. En de Stadsbakker gaat in tegenstelling tot de vuurwerk- en lotenverkopers gewoon open op de laatste dag van het jaar.

Gerelateerde artikelen

Back to top button