EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

VIDEO ‘Speeleiland’ nieuwe winkel in tentenshowroom Perry Sport Zwolle

Zwolle – De spelletjeswinkel Puzzel en Spel uit Zwolle gaat verhuizen. Om precies te zijn gaat de winkel, op het Eiland, zijn pand verruilen voor de veel grotere voormalig tentenshowroom van Perry Sport. De bedoeling is om daar een fun & belevingswinkel te gaan beginnen onder de nieuwe naam ‘Speeleiland’.

PerrySport en Pippoos

Ook het pand waar nu de Pipoos in zit zal straks gebruikt gaan worden voor de nieuwe mega-speelgoedwinkel. Volgens eigenaar Robert Petersen wordt het een winkel waar dagelijks demo’s worden gehouden en waar je speelgoed kunt kopen dat nergens anders in de stad te krijgen is. Een winkel waar van alles kan en niets moet. Zo komt er bijvoorbeeld bij de kassa een mooi aquarium zodat de kinderen tijdens het afrekenen iets hebben om naar te kijken. Een typisch voorbeeld van de beleving. Uiteraard zijn ook de puzzels uit de huidige winkel terug te vinden, evenals het spelaanbod. De winkel was de afgelopen periode uit haar jasje gegroeid. Vroeger waren demo’s nog mogelijk. Nu is er geen plek meer voor.

Begin oktober open

Speeleiland zal in de eerste week van oktober zijn deuren openen. In november volgt de officiële opening die, hoe kan het ook anders bij een speelgoedwinkel, door Sinterklaas en zijn pieten wordt verricht.

PerrySport tentenshowroom

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button