KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Fotograaf iconische foto ‘Pieter Omtzigt functie elders’ te gast bij Fraterhuis

Zwolle – Zaterdag 23 maart van 11:00 tot 13:00 uur is de winnaar van de Zilveren Camera 2021 en maker van de iconische foto ‘Pieter Omtzigt functie elders’ te gast bij de Fraterhuis Academie. Parlementair fotograaf Bart Maat laat zien hoe zijn vak beïnvloed wordt door Artificial Intelligence. Hij geeft zijn kijk op de zaak, laat de verschillen zien en gaat in gesprek met het publiek.

Prijzen & zo

Vrienden van het Fraterhuis betalen €10,00, de reguliere entreeprijs bedraagt €16,00. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis.

Fraterhuis Academie Celekwartier

De Fraterhuis Academie is dé plek waar filmliefhebbers wat kunnen opsteken over binnen- en buitenlandse filmcultuur. Het Fraterhuis nodigt filmkenners uit om in onze filmzalen college te komen geven over aspecten uit de rijke filmgeschiedenis en cinematografische actualiteit. De Fraterhuis Academie is het onderwijsinstituut van het Fraterhuis. De colleges worden doorgaans gegeven in het Celekwartier, in het hart van de historische binnenstad van Zwolle. Colleges vinden in de regel plaats vanaf einde zaterdagochtend, inclusief collegetoebehoren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button