EconomieNieuws uit ZwolleProgramma'sVideo NieuwsVoorpaginaWinter Zwolle

VIDEO – Oliebol Stadsbakker beste van Overijssel

Zwolle – De Stadsbakker aan de Blijmarkt behoort weer tot de beste oliebollenbakker van Nederland. Arend Kisteman van De Stadsbakker scoorde een zeer verdienstelijke 32 ste plaats op de landelijke ranglijst van 160 oliebollenbakkers in de AD oliebollentest.

Daarmee is de Stadsbakker gelijk ook de beste van Overijssel. Het AD panel gaf het volgende jury commentaar op de oliebol van de Stadsbakker: “Jammer dat de korst een beetje stug is, want op zich is dit een smakelijke oliebol. Met een meer dan gemiddelde vulling geeft bakker Arend Kisteman de bol een hoog smaakgehalte.”

Arned Kisteman van de Stadsbakker: “Wij zijn uiteraard trots op deze uitslag en trots dat we de beste van Overijssel zijn.”

De Stadsbakker maakt in de december zo’n 20.000 oliebollen in zijn bakkerij. Op de derde etage van zijn ambachtelijke bakkerij zal oudjaarsdag de finale zijn. “We staan dan om 7 uur al de oliebollen te bakken. Een absolute topdag”.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button