Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

“We gaan weer varen!”

Seizoen Schip De Jonathan is weer begonnen

Zwolle – Het schip de Jonathan gaat in 2023 dagtochten en meerdaagse tochten maken. En wel met mensen met een functiebeperking en hun mantelzorgers en begeleiders. Het schip is rolstoeltoegankelijk en ligt in Hasselt aan de Grintwal.

Ze houden een open middag aan boord van het schip. Iedereen kan zelf komen kijken hoe de hutten zijn ingericht, het zonnedek mooie uitzichten geeft, de salon een gezellige ruimte is voor koffie, thee en eten en drinken en de moderne keuken voor de catering. Ook de originele stuurhut is te bezichtigen.

Op vrijdag 21 april van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn ze open en staan ze klaar om belangstellenden te ontvangen in de Thorbeckegracht in Zwolle aan de Buitenkant vlak bij de Vispoortenbrug. Er is mogelijkheid voor het schip te parkeren en de loopplank ligt uit.

Ze varen met gezelschappen van maximaal 12 gasten waarvan één of meer personen een functiebeperking hebben. Bijvoorbeeld voor mensen met een rollator of rolstoel maar ook als iemand in de familie Parkinson of Alzheimer of een andersoortige beperking heeft en een familiebeenkomst wil houden: het schip is veilig en geschikt.

Iedere bezoeker krijgt deze middag een leuk culinair presentje mee naar huis. Er is live muziek aanwezig.
Voor contact: www.schippermagikookeensvaren.nl en/of 06-20858850.

Gerelateerde artikelen

Back to top button