EconomieKabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Jubileumeditie Beursvloer Zwolle opent met lezing over cybercrime

Zwolle – Tijdens de 15e editie van Beursvloer Zwolle, op woensdagavond 29 mei 2024 in Hedon, geeft gastspreker en deskundige Oscar Bulthuis een presentatie over cybercrime. De lezing is gratis en voor álle bedrijven en maatschappelijke organisaties die deelnemen aan deze jubileumeditie van Beursvloer Zwolle. Zij ontmoeten elkaar hier om te netwerken en te kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen in de vorm van ruilhandel.

De Beursvloer opent om 17.00 uur en Bulthuis vertelt vanaf 17.30 uur in een halfuur onder andere wat cybercrime precies is, hoe groot het probleem is en welke risico’s het kan vormen voor bedrijven én maatschappelijke organisaties als clubs, verenigingen, stichtingen, goede doelen en burgerinitiatieven. Na zijn presentatie gaat de ruilhandel op de Beursvloer van start. Dit is rond 18.00 uur.

Tips tegen cybercrime

Naast de ontwikkeling van cybercrime gaat Bulthuis ook in op de harde en de zachte kant van cybercrime, en op de mens versus de techniek. De toehoorders krijgen vervolgens concrete tips, waarmee ze meteen aan de slag kunnen om eventuele risico’s binnen hun bedrijf of maatschappelijke organisatie al direct te beperken.

Cybercrime-deskundige

De deelnemers aan Beursvloer Zwolle krijgen de informatie over en tips tegen cybercrime van iemand die weet waarover hij praat. Bulthuis is auteur, trainer, spreker en hbo-docent Ondernemerschap. Als auteur schreef hij onder andere ‘Gefeliciteerd met je eigen bedrijf’, ‘Nooit meer voor een baas je bed uit’ en ‘Ondernemen is net reizen’. Ook is Bulthuis trainer in persoonlijk leiderschap en groei voor professionals en ondernemers. Hij is een veel gevraagde trainer/spreker over onderwerpen zoals cyberveiligheid en professioneel profileren.

Meld je gratis aan

Zwolse bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich tot en met zondag 19 mei gratis aanmelden voor Beursvloer Zwolle 2024, inclusief de presentatie over cybercrime, via www.zwolledoet.nl/beursvloer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button