112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – Man door arrestatie-eenheid aangehouden voor geweldsincident en mogelijk zedenmisdrijf 70-jarige vrouw in Zwolle

Zwolle – In het onderzoek naar het gewelddadige incident aan de Schie in Zwolle dat zondagochtend 2 april plaatsvond, heeft de politie dinsdagavond een man uit Zwolle aangehouden.

Het Team Grootschalige Opsporing heeft inmiddels diverse getuigen gesproken en bewakingsbeelden ontvangen, onder andere naar aanleiding van reacties uit het buurtonderzoek, aandacht in de media en bij het programma ‘Opsporing Verzocht.’. Met de informatie die dit heeft opgeleverd kon het team zojuist een man uit Zwolle aanhouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident waarbij het slachtoffer gewond is geraakt.
Ook is op het plaats delict aan de Schie/Rijnstraat nabij het viaduct uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De man is door een arrestatie-eenheid aangehouden.

Het rechercheteam heeft nog steeds belang bij beeldmateriaal uit de omgeving van het plaats delict. Tevens wil het team contact met de twee getuigen die in het programma van Opsporing Verzocht getoond werden.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren