Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – IJsvereniging WVF werkt met man en macht aan ijstransplantatie

Verslag: Evert Jan Pasman

Zwolle – IJsverenging WVF in Westenholte werkt met man en macht aan het leggen van een ijstransplantatie. Rond 18.00 uur maandagmiddag werd door vele vrijwilligers uit Westenholte gestart met het overzetten van ijsschoten uit een nabijgelegen sloot. De ijsschotsen worden geplaatst in het gedeelte van de baan waar nog veel water is met de hoop dat het na een nachtje vorst ook dicht dichtvriest en zo kan aandikken. Want de vereniging wil zo graag. Voor alle kinderen die nu schoolvakantie hebben maar ook voor alle leden die al een paar jaar niet geschaatst hebben. Dinsdagochtend wordt voor de tweede keer het ijs gemeten. Kijken wat het dan oplevert!


UPDATE IJSDIKTE 27 februari 2018 10.00 uur


Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button