TV KortVideo NieuwsVoorpagina

[VIDEO] Flashmob in Isala ziekenhuis

Zwolle – Donderdagavond ontstond er spontaan een flashmob in de centrale hal van de Isala Klinieken. Ziekenhuis vrijwilligers, verpleegkundigen, assistenten, bezoekers, ze kwamen vanuit allerlei hoeken aangelopen om mee te gaan zingen.

Het was een muzikale verassing van de Melodysingers uit Zwolle met de bedoeling om bekendheid te geven aan de jubileumshow van dit pop- en musicalkoor op 16 april a.s. in theater de Spiegel te Zwolle.

Isala was voor de groep de uitgelezen plek om de flasmob te gaan doen. Veel van de leden van het popkoor werken namelijk bij Isala.

Voor de vierde maal in haar 25-jarig bestaan presenteert het pop- en musicalkoor de Melodysingers uit Zwolle een wervelend en avondvullend programma in de Spiegel, dat garant staat voor mooie muziek, vrolijkheid, ontroering en verrassing. In “Time after Time” nemen de Melodysingers u mee op een muzikale reis door de tijd. Van vergeten nummers uit vervlogen tijden, naar bekende klassiekers uit de vorige eeuw tot aanstekelijke hedendaagse songs. In hun jubileumjaar zullen de Melodysingers op hun geheel eigen wijze wederom alles uit de kast halen om u een onvergetelijke avond te bezorgen.
Website Melody Singers
Flashmob Melodysingers bij Isala Klinieken
Flashmob Melodysingers bij Isala Klinieken
Jubileumshow De Spiegel

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button