112 nieuwsVoorpagina

[Video] Beelden vrijgegeven van overval Campanile hotel

Zwolle – Op zondagmorgen 19 juni rond 01.10 uur werd het Campanile hotel aan de Schuttevaerkade in Zwolle overvallen door drie personen.

De nachtportier moest onder bedreiging van een vuurwapen geld afgeven waarna de drie er te voet vandoor gaan. Eén van de drie overvallers draagt een opvallend felblauw jack met een witte opdruk op de linkerborst en –mouw, mogelijk een logo. Bij het verlaten van het hotel zijn de drie gefilmd en daarbij is te zien dat de man met een opvallend breed postuur een felblauw jack draagt waar een groot wit logo achterop staat.

Vragen

Wie herkent de mannen in combinatie met elkaar, of de man met het felblauwe jack.

Getuigenoproep

Volgens het slachtoffer gaat het om drie getinte mannen, met mogelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ze hadden een normaal postuur. Eén van hen droeg een blauwe jas, de andere twee donkere kleding. Twee van de daders droegen een capuchon. Na de overval renden de drie richting de Pannekoekendijk. Hebt u rond 1.15 uur drie mannen zien lopen in de buurt van de Pannekoekendijk? Hebt u voor of na 1.15 uur in de buurt van de Schuttevaerkade verdachte dingen gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button