AlgemeenNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verras je geliefde met een romantisch valentijnsdiner bij McDonald’s

Zwolle – Licht uit, spot aan! Op Valentijnsdag toveren de McDonald’s restaurants in Zwolle-Zuid en Kampen hun bovenverdieping om tot een romantisch restaurant met kaarslicht. Er wordt een heus driegangenmenu geserveerd met de welbekende McDonald’s producten.

Bijzonder diner

Het idee voor dit bijzondere diner is enkele jaren geleden ontstaan met een oproep aan het publiek wie zijn of haar grote liefde wilde verrassen met een romantisch etentje bij McDonald’s. Als je liet weten waarom je dat wilde maakte je kans op dit ultiem romantische en ludieke diner.

De oproep sloeg dusdanig aan dat er binnen twee dagen meer dan honderd reacties binnen kwamen. Reacties met prachtige verhalen over de liefde en de liefde voor het wereldberoemde merk. Inmiddels is de formule iets aangepast en is het voor iedereen mogelijk om een ticket voor twee te kopen voor deze valentijnsavond bij McDonald’s.

Top valentijn

“Ons hele team kijkt uit naar deze bijzondere en leuke avond. We gaan er een top valentijn van maken voor onze gasten. Wij serveren gewoon net als anders McDonald’s producten maar dan op een normaal servies geserveerd,” zegt Melanie van Riel van McDonalds Heerde – Kampen – Zwolle.

Het diner bestaat uit drie gangen en een aantal drankjes.

Reserveren

Een ticket voor twee personen kost €19,50 en is te koop aan de kassa bij McDonald’s Zwolle-Zuid aan de Huub van Doornestraat 8. In Kampen zijn de tickets te koop bij het filiaal aan de Zambonistraat 7. Wees er snel bij want er is nog beperkt plek!

Gerelateerde artikelen

Back to top button