Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Vermiste en gevonden huisdieren week 48 Amivedi Zwolle

Zwolle – Bij Amivedi Zwolle zijn de afgelopen week de volgende dieren gemeld:

Vermist:

DRAAK

Wit met roodcyperse staart. Vlekjes op kop. Zwart bandje met strassteentjes. CHIP! Turfdragerstraat.


ZWARTJE

Zwartje. Zwartwitte gecastreerde kater. Chip!  Strick van Linschotenlaan.


GIZMO

Schildpadpoes. Roze bandje met 036 nummer. Donazettistraat. PAS VERHUISD.


Gevonden:

Tamme grasparkiet. Lichtblauw met wit en grijs. Campherbeeklaan.

Kat , wit met cypersrood, vloband om! Goes van naterspad

Amivedi
Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren en is daarmee het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Wat stichting Amivedi kenmerkt is dat, hoewel ze een organisatie zijn die landelijk actief is, alle medewerkers -van steunpunt tot bestuur- geheel belangeloos meewerken aan de stichting. Ze hebben dan ook geen kantoor; alle vrijwilligers werken vanuit huis. Door de inzet van de medewerkers en de kosteloze registratie via de site worden jaarlijks ruim 43.000 huisdieren teruggevonden. Het resultaat: gelukkige huisdiereigenaren die hun hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier weer mee naar huis kunnen nemen.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button