Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Verkeersmaatregelen tijdens Avond4daagse

Zwolle – Deze week wordt de jaarlijkse avondvierdaagse gelopen in Zwolle. Hierdoor kan enige verkeershinder ontstaan.

Maatregelen Middelweg

Rond de startlocatie aan de Middelweg (omgeving sportvelden)  zijn maatregelen getroffen om verkeersproblemen zoveel mogelijk te beperken. Daarbij zullen o.a. de bermen langs de Middelweg niet meer gebruikt mogen worden om de auto te parkeren. Dit leverde gevaarlijke situaties op, voor zowel de weggebruikers als wel voor de onverwachts overstekende deelnemer(tje)s. Daarnaast worden er nog andere maatregelen getroffen om de doorstroming te verbeteren.

Ook zal de wandelroute niet meer parallel lopen aan de Middelweg. Door deze maatregelen kan men gedwongen worden om een andere richting te nemen zonder mogelijkheid om te stoppen op de Middelweg. Geef hier met z’n allen gehoor aan, want uiteindelijk bevordert dit de veiligheid van eenieder. Wees dus voorbereid op deze wijziging en vertrek tijdig van huis om op tijd op de startlocatie te komen, of…indien de mogelijkheid daar is, toch zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Startlocatie v.v. Be Quick ‘28

Het is dit jaar niet meer mogelijk om op het braakliggend terrein tussen de SLIGRO en het stadion te parkeren. Houdt er dus rekening mee dat de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid rond het stadion is. Dit is betaald!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button