112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verkeersinfarct A28, A50 en N50 door ongeval lijnbus bij Hattemerbroek

Zwolle – Op de A28 ter hoogte van knooppunt Hattemerbroek heeft vanochtend een ongeval plaatsgevonden.  Bij het ongeval waren een vrachtwagen, meerdere auto’s en een lijnbus betrokken.  Twee personen raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval moesten 3 rijbanen van de A28 worden afgesloten tussen Hattem en Zwolle Zuid. Op dit moment is alleen de linkerrijstrook beschikbaar. Het verkeer in de omgeving loopt helemaal vast. Automobilisten  richting Groningen en Leeuwarden wordt geadviseerd te rijden via de A1, A27, A6 en A7. Op de A28 , de A50 en de N50  staan inmiddels  lange files. Ook de omliggende provinciale wegen bij Hattem en Wezep staan  helemaal vast.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button