Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Verkeershinder door reparatie verkeerslicht op Ceintuurbaan

Zwolle – In de nacht van dinsdag op woensdag wordt de zwaar beschadigde paal van een verkeerslicht op de Ceintuurbaan vervangen. Eerder dit jaar raakte een automobilist gewond nadat hij tegen deze paal botste.

Het gaat om het verkeerslicht op de Ceintuurbaan ter hoogte van de afrit Zwolle-Noord. Tussen acht uur ’s avonds en zes uur in de ochtend wordt de paal vervangen. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren is een aantal wegen afgesloten.

Eerder dit jaar raakte een automobilist gewond nadat hij tegen dit verkeerslicht botste © Hugo Janssen

A28 – afrit Zwolle-Noord

Afrit Zwolle-Noord is voor het verkeer komende vanuit de richting Meppel afgesloten. Het verkeer vanuit de richting  Amersfoort kan alleen rechtsaf slaan. De rijstrook naar links is afgesloten. De omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden.

Zwartewaterallee

De Zwartewaterallee is vanaf de Rijnlaan tot aan de oprit Zwolle–Noord afgesloten.

Omleidingsroutes

Verkeer komende vanuit de richting Amersfoort met bestemming de Marslanden of de N35 wordt geadviseerd om de A28 te verlaten via de afslag Zwolle-Zuid. Vervolgens kan men via de IJsselallee verder rijden.

Verkeer komende vanuit de richting Meppel met bestemming Oosterenk kan het beste de afslag Zwolle-Centrum pakken. Daarna kan er via de oprit Zwolle-Centrum terug gereden worden over de A28 richting Meppel. Via de afslag Zwolle-Noord is de Oosterenk normaal bereikbaar.

Foto © Robin de Haan

Plaats op de kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button